O nás

Jsme česká společnost, která od roku 2017 působila pod sesterskou společností. Od roku 2019 se značka IGM-profi stala samostatnou společností působící po celé Evropě. Společnost se v prvopočátku zaměřila na výstavbu regálových systému, pojezdových regálů, poloautomatických regálů a montáže vybavení prodejen. Postupem času jsme se zaměřili na vícero odvětví v průmyslu, jako je montáž potrubních systémů stlačeného vzduchu, chlazené vody, s tím související prodej a servis kompresorů a jeho příslušenství k nim. Také se zabýváme montážemi rozvodů vzduchotechniky, klimatizace, ale i stavebních a dokončovacích prací. Naše týmy tvoří pracovníci, kteří jsou vzděláni a pravidelně proškolováni v oboru. Naší prioritou je hladký průběh zakázek, bez jakýkoliv problémů a dbáme hlavně na spokojeného zákazníka. Využíváme moderní techniku od běžného montážního nářadí, až po rotační lasery a nivelační přístroje.

Každý montér v naší společnosti je něčím nenahraditelný, protože jedině s perfektně sehraným týmem, který se vzájemně doplňuje a podporuje, zvládneme i ty nejobtížnější zakázky.

Přehled činnosti...

Regálové systémy (PALETOVÉ REGÁLY)
PŮSOBÍME PO CELÉ EVROPĚ 100%
Regálové systémy (POJEZDOVÉ REGÁLY)
PŮSOBÍME PO CELÉ EVROPĚ 95%
Regálové systémy (PLNĚ + POLOAUTOMATIZOVANÉ, ZAKLADAČE)
PŮSOBÍME PO CELÉ EVROPĚ 90%
Regálové systémy (VYBAVENÍ PRODEJEN)
PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 80%
Regálové systémy (REGALY PRO DOMÁCNOST)
PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 50%
Stavební a dokončovací práce (MONTOVANÉ HALY A OPLÁŠTĚNÍ)
PŮSOBÍME PO CELÉ EVROPĚ 100%
Instalatérských práce (ROZVODY TOPENÍ, VODY, ODPADU)
PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 100%
Instalatérských práce (ROZVODY STLAČENÉHO VZDUCHU A CHLAZENÉ VODY)
PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 100%
Instalatérských práce (ROZVODY VZDUCHOTECHNIKY A REKUPERACE)
PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 80%
Stavební a dokončovací práce (VÝKOPOVÉ PRÁCE)
PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 45%

Kde všude působíme...

Akce na kterých se podílíme...

Vážení návštěvníci,

stejně jako v loňském roce, tak i letos jsme se rozhodli, že se naše společnost IGM-profi bude podílet na sponzorském daru pro neziskovou organizaci Strongman Boskovice.

Výdělek z akce se bude za společnost darovat na dobrou věc našemu městu, a to svazu lidí s tělesným, mentálním, či kombinovaným postižením a lidem s autismem.